Energie besparen

header home

Internetten, de was doen, TV kijken. Wist u dat energiekosten een groot deel van uw woonlasten voor hun rekening nemen? Dat is nu zo en de verwachting is dat deze kosten de komende jaren alleen nog maar gaan stijgen. Daarom investeert Woonservice fors in zonnepanelen.

 

Zonnepanelen voor € 12,- per maand.

Woonservice biedt de plaatsing van 8 zonnepanelen op uw woning aan voor een netto huurverhoging van € 12,- per maand. Afhankelijk van uw energieverbruik levert u dit gemiddeld € 200,- per jaar op. Komt u in aanmerking voor huurtoeslag? Dan tellen de kosten voor zonnepanelen mee bij het berekenen van uw toeslag.

Energiekosten bepalen voor een groot deel uw woonlasten. Woonservice probeert daarom haar woningen zo energiezuinig mogelijk te maken. We streven er naar binnen enkele jaren alle woningen met een langere toekomstwaarde te isoleren op het niveau van energielabel C of hoger. De belangrijkste ingreep hiervoor is het isoleren van daken. Dit doen wij kosteloos voor de huidige huurders. Zelf kunt u ook nog kiezen voor diverse maatregelen waarmee u snel en makkelijk energie kunt besparen. De kosten van de energiebesparende maatregelen waar u voor kiest worden doorberekend in een huurverhoging of u betaalt een eenmalige bijdrage.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.