Thuisbest Bewoners

Uw huis is de afgelopen jaren uw thuis geworden. U heeft het aangepast naar uw wensen. Bijvoorbeeld met een aanbouw, overkapping, hobbykamer, kinderkamer, zonnepanelen of logeerkamer voor de kleinkinderen. Veel van onze huurders willen zo lang mogelijk in hun huis blijven wonen. Ook als het wat moeilijker wordt.

Op dit moment is niet iedere woning hiervoor geschikt. Maar met een aantal aanpassingen kunnen we veel woningen wel geschikt maken. Heeft u al nagedacht over hoe u later wilt wonen? Kan dat in uw huidige woningen? Zijn er misschien aanpassingen nodig?

Woonservice biedt onder de naam ThuisBest verschillende aanpassingen aan, van een huislift tot kleine aanpassingen. Zodat u met gemak en plezier in uw woning kunt blijven wonen. Benieuwd welke aanpassingen er in uw woning mogelijk zijn? Neem contact op met onze ThuisBest Adviseur voor een vrijblijvend gesprek. 

Thuispakket
Hoe kunt u prettig en zelfstandig thuis blijven wonen? Wij denken graag met u mee. Onze ThuisBest Keuzeadviseur komt bij u langs, en kijkt samen met u naar wenselijke aanpassingen. U kunt kiezen uit twee pakketten.
Kleine handige aanpassingen

- een extra trapleuning
- automatische raamopener
- lager hangende bovenkasten in de keuken
- comfortsloten

ThuisBest huislift

Wordt traplopen moeilijker? Dan is de ThuisBest huislift de ideale oplossing. De huislift is een echte personenlift die in uw woning geplaatst wordt. En groot genoeg voor 2 personen of om een wasmand mee te nemen naar boven. 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.