Pakket2

thuisBest

Pakket 2

ThuisBest Lift

 

Met gemak naar boven, dankzij de ThuisBest lift, een personenlift die aan of in uw huis wordt gebouwd. Uiteraard kijken we eerst of uw woning geschikt is voor een lift.

De plaatsing zelf is binnen een week gedaan. Hierbij zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart, bijvoorbeeld door het plaatsen van stofschotten. En na een week is uw woonplezier aanzienlijk verbeterd!

Vantevoren bespreken we de kosten met u. Een ThuisBest lift brengt een huurverhoging van ongeveer 50 euro per maand met zich mee.

 

 

ThuisBest Aanbouw

Wanneer er geen ruimte is voor een lift is een ThuisBest aanbouw mogelijk een oplossing. Dit is een aanbouw op de begane grond, met een extra slaapkamer en badkamer.

 

Ook bij de aanbouw zorgen we tijdens de plaatsing voor zo min mogelijk overlast. De ThuisBest aanbouw komt met een huurverhoging. Dit wordt ruim van tevoren met u besproken.

 

Heeft u interesse in de ThuisBest lift of aanbouw? Neem dan contact op met Katja Oude Velthuis. U kunt Katja bereiken op 0900 - 11 44 900 of een mailtje sturen naar: thuisbest@woonservice.nl

 

Langer Thuus in Beilen

Nieuwsgierig hoe een ThuisBest lift en andere aanpassingen er in de praktijk uitzien?

Kom dan eens langs in de Langer Thuus voorbeeldwoning in Beilen.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.