't Stroomdal

headerstroomdal

Voorzieningen

U woont zelfstandig in ‘t Stroomdal, maar daarnaast kunt u gebruikmaken van de algemene voorzieningen.

Keuken

Alle woningen hebben een open keuken. De keukens zijn voorzien van een keukenblok met een roestvrijstalen aanrechtblad en een spoelbak. Voor uw veiligheid en die van uw medebewoners hebben alle keukens een elektrisch fornuis.

Badkamer
In de badkamer zijn een douche, een toilet, een wastafel met mengkraan en een spiegel met planchet. Het toilet is verhoogd. Bij de douche en bij het toilet zijn handgrepen aangebracht. Behalve in type C is in de badkamer ook een aansluiting voor een wasmachine. 

Verwarming en ventilatie

Alle appartementen hebben centrale verwarming. De temperatuur wordt geregeld met binnen- en buitenthermostaten. De woningen hebben een mechanisch ventilatiesysteem. Alle ramen zijn voorzien van isolatieglas. In de ramen zijn ventilatieroosters aangebracht. 

Aansluiting telefoon, radio en televisie

In elke woning is een aansluitpunt voor telefoon. Is het netnummer van uw huidige aansluiting 0593, dan kunt u uw eigen telefoonnummer houden. Voor radio en televisie is er een kabelaansluiting.


Belinstallatie
In de centrale hal is een drukknop waarmee bezoekers naar de appartementen kunnen bellen. De belinstallatie heeft een spreekfunctie. Als iemand vanuit de hal op de bel drukt, kunt u vanuit uw woning informeren wie er is. 

Centraal alarm

Alle appartementen zijn aangesloten op een centraal alarmsysteem. In geval van nood kunt u vanuit de woonkamer, de slaapkamer en de badkamer met een drukknop of trekkoord een medewerker in de centrale alarmeren. 

Vloeren en wanden

De vloeren zijn van beton. Vloerbedekking kan met spanlatjes of dubbelzijdig plakband worden bevestigd. In de vloeren en wanden zijn draden en leidingen weggewerkt. Wilt u iets aan de muur bevestigen, overleg dan, om schade te voorkomen, even met de beheerder. 

Zonwering

Als u dat wilt, kunt u voor eigen kosten zonwering voor uw ramen laten plaatsen. De kleur en het type liggen vast. Overleg ook in dit geval even met de beheerder. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, kan hij voor u bemiddelen bij de aanschaf.

Tuin

De appartementen op de begane grond hebben een voortuin. De bewoner van zo'n appartement onderhoudt die tuin zelf. 

Lift
De appartementen op de bovenverdiepingen zijn zowel met de trap als met een lift bereikbaar. De meeste liften zijn ook toegankelijk voor rolstoelen.

Recreatiezaal
Gewoon even een kop koffie drinken en een praatje met iemand maken. Een afspraak met uw kaartclub. Een toneelvoorstelling bijwonen. Voor al die activiteiten en nog veel meer is er een mooie, ruime en lichte recreatiezaal, met een keuken waar koffie en thee kan worden gezet.

In de bibliotheek kunt u boeken lenen uit de eigen collectie van 't Stroomdal, terwijl u met een half oog kunt zien hoe in de biljartzaal een liefhebber laat zien hoe je een fraaie driebander maakt. De echte knutselaars kunnen terecht in de hobbyruimte met een werkbank en allerlei gereedschap.

Wasserette
Wilt u liever geen wasmachine in uw appartement? Geen probleem, u kunt gebruik maken van de wasserette met wasmachine en droger. 

Fietsenberging
Wooncentrum 't Stroomdal heeft twee bergingen waarin u een fiets kunt stallen.

Logeerkamer
Voor bezoekers die van ver komen, kunt u de logeerkamer reserveren bij de beheerder.

Speciale service
Voor uw post hoeft u niet naar buiten. In het gebouw is een brievenbus die elke dag door de postbode wordt geleegd. Ook voor uw medicijnen hoeft u niet de deur uit. Recepten doet u gewoon in de receptenbus. Als uw medicijnen klaar zijn, kunt u ze tijdens het spreekuur van de apotheek ophalen.


Voor informatie over voorzieningen en meer, zie onderstaande bijlage over het huisreglement.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.