't Stroomdal

headerstroomdal

't Stroomdal

Wooncentrum ’t Stroomdal is een wooncentrum voor ouderen aan de Torenlaan in Beilen. In het complex kunnen senioren zelfstandig wonen en er is 24 uur per dag personeel beschikbaar voor eventuele noodsituaties. Middels een alarmeringssysteem kunt u hier gebruik van maken.

Woonservice beheert en verhuurt de appartementen. Wanneer u interesse heeft in een appartement in ’t Stroomdal, dan kunt u hierop reageren zodra er een woning beschikbaar komt.

  

't Stroomdal is een appartementencomplex met zelfstandige woningen, aangepast aan de wensen van de wat oudere bewoner. Daarnaast zijn er een aantal gemeenschappelijke voorzieningen zoals bijvoorbeeld een recreatiezaal, een bibliotheek en een biljartkamer.

De appartementen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk zijn schoon te houden. Ze zijn goed toegankelijk en hebben brede deuren zonder drempels. 

Wooncentrum ’t Stroomdal beschikt over eigen parkeergelegenheid. De appartementen liggen niet ver van het station, ze zijn dus ook goed bereikbaar met openbaar vervoer. Om het nog makkelijker te maken, is voor de deur aan de Torenlaan een bushalte. 

Om het gebouw is een fraaie tuin aangelegd. Een aanrader is ook het aardige dierenparkje dat aan de tuin grenst. Wie van winkelen houdt, zal de weg naar het vlakbij gelegen moderne winkelcentrum wel weten te vinden. Om een baantje te zwemmen hoeft u ook geen al te ingewikkelde reis te ondernemen. Zwembad De Peppel ligt praktisch naast 't Stroomdal.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.