Hof van Drenthe

headerhvd2

Hof van Drenthe

Bent u op zoek naar een comfortabel appartement in Beilen, dan is een appartement in het Hof van Drenthe misschien iets voor u.

 

Algemeen

Hof van Drenthe is een modern en ruim opgezet appartementencomplex in hartje Beilen. Nieuwe huurders kunnen de keuken en badkamer naar eigen smaak kiezen. De huurprijs van de appartementen ligt tussen de € 630,- en € 685,- excl. servicekosten. Woonservice stimuleert doorstroming van huurders met een bredere beurs, zodat de goedkopere huurwoningen beschikbaar blijven voor huurders met lagere inkomens. Woonservice geeft eigen huurders met een midden- of hoger inkomen dan ook voorrang bij de toewijzing van deze woningen.

 

In Hof van Drenthe woont u werkelijk vorstelijk. Het monumentale appartementencomplex met een statige, modern-klassieke uitstraling is rond een sfeervol, gemeenschappelijk hof gebouwd.
Binnen het complex vindt u ook een besloten Grand Café. Daar kunt u de andere bewoners ontmoeten of een familiediner geven. Voor alle appartementen en penthouses zijn er liefst vier liften en trapopgangen beschikbaar. Uw inpandige parkeerplek in de garage (zo dicht mogelijk bij uw eigen opgang) is natuurlijk een uitkomst bij wat minder weer.

Appartementen

De appartementen bieden u oppervlaktes van 110 tot 160 m2 (incl. balkon). Elk appartement heeft een bijzonder ruime living met woon- en eetkamer en open keuken. Alle appartementen beschikken over een ruime hoofdslaapkamer en een tweede slaapkamer of werkkamer en een zeer ruime badkamer. Als huurder van een appartement bezit u ook een parkeerplek en een berging in de kelder. Vanuit de kelder zijn er vier liften en trappen naar boven. De woningen liggen aan de Julianastraat, Perkstraat en Kruisstraat.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.