Ettenstaete

headerettenstaete

Ettenstaete

De Ettenstaete is een appartementencomplex aan de Ettenstraat in Beilen.  

 

De 28 huurappartementen in de Ettenstaete zijn gesitueerd in een gebouw waar ook de Rabobank en het politiebureau gehuisvest is. De appartementen zijn bijzonder vanwege de royale opzet en de praktische indeling. Alle appartementen, bestemd voor senioren vanaf 55 jaar, hebben twee fraaie openslaande deuren  met een zogenaamd “french window” of een balkon of dakterras. Alle appartementen hebben een ruime woonkamer en een L-vormige open keuken. De appartementen beschikken over twee slaapkamers waarvan één zeer ruime slaapkamer met directe toegang tot de badkamer. Daarnaast heeft u de beschikking over een gemeenschappelijke berging. Parkeren kan in de overdekte kelder of op de begane grond (onoverdekt).

De plattegrond van de appartementen is zodanig ingedeeld dat gebruik van een rollator of rolstoel prima mogelijk is. De aanwezige lift is ook extra breed.

 

Naar wens is zorg op maat te regelen via Zorgcentrum De Wester Es. In het pand heeft De Wester Es een ruimte ter beschikking.

Extra voorzieningen via verzorgingshuis De Wester Es: alarmering, rechtstreeks maaltijden, huishoudelijke hulp, (tijdelijke) hulp bij ziekte, persoonlijke verzorging.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.