29 maart 2019

Woonservice heet nieuwe huurders welkom

Vandaag hebben we onze nieuwe huurders in Assen verrast met een persoonlijk welkom. Woonservice heeft in Assen 114 woningen overgenomen van woningcorporatie Mooiland. Het gaat om De Stroomflat en 18 appartementen aan de Obrechtlaan.

Ellen Stevens, manager Klant & Markt: “Alle bewoners van De Stroomflat en de appartementen aan de Obrechtlaan zijn vanaf vandaag klant bij Woonservice. Wij vinden het belangrijk om ons gezicht te laten zien en onze nieuwe huurders persoonlijk te ontmoeten.”

Kennismaken

Medewerkers van Woonservice stonden vrijdagmiddag voor de deur van De Stroomflat met koffie en gebak. Zo was er alle tijd voor een praatje en kennismaking. Ook kregen de bewoners een nieuwe vlag aangeboden. De bewoners van de appartementen aan de Obrechtlaan kregen ’s middags allemaal een presentje in de brievenbus.

Woonservice breidt uit in Assen

Woonservice verhuurt al appartementen in Kroonwerk in Assen. Met de overname kan de woningcorporatie daar twee appartementencomplexen aan toevoegen. Ellen Stevens: “We hebben hiermee deze woningen kunnen behouden voor de sociale sector. Dit doen wij graag omdat wij een grotere bijdrage willen leveren aan de sociale huisvesting in Assen. Deze overname is een mooie stap.”