We zijn begonnen met bouwen!

07 juni 2018

We zijn begonnen met bouwen!

We zijn gestart met de bouw van het nieuwbouwproject Brinkwonen in Schoonoord. Achter zorgcentrum het Ellertsveld bouwen wij 19 woningen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. We verwachten dat de woningen in het voorjaar van 2019 gereed zijn. 
 

Leon Vries, manager Vastgoed en Bedrijfsvoering: “We zijn blij dat de bouw nu van start is gegaan. In een unieke woonvorm maken we hiermee langer thuis wonen mogelijk. En mocht het nodig zijn, dan is zorg dichtbij.” Volgens wethouder Jan Zwiers van de gemeente Coevorden is Brinkwonen een prachtige oplossing voor mensen uit Schoonoord om langer te kunnen blijven wonen. “Ik gun het iedereen om zo in zijn of haar eigen omgeving te blijven wonen. Heel mooi dat Woonservice hier in investeert.”

Brinkwonen

Het ontwerp voor Brinkwonen is gebaseerd op besloten erven rondom een brink. Het nieuwbouwplan bestaat uit 5 erven die variëren in grootte, met op ieder erf een mix van de woningtypen ‘Schuur’ en ‘Voorhuis’. Alle woningen zijn voorzien van een veranda aan de zonzijde en zonnepanelen. Tevens beschikt iedere woning over een eigen buitenberging.

Interesse in de woning

Woningzoekenden met interesse in de woning kunnen tot 18 juni 2018 op de woningen reageren, mits zij voldoen aan de voorwaarden. Reageren kan via de website www.woonservice.nl.