13 mei 2019

Vrijdag 24 mei Langer thuis wonen markt in Schoonoord

Vrijdag 24 mei organiseren wij samen met Treant Zorggroep een langer thuis wonen markt in Schoonoord. Iedereen die meer wil weten over plezierig en comfortabel langer thuis wonen is van harte welkom op de markt. De markt is van 14:00 tot 16:30 uur en vindt plaats rondom woonzorgcomplex Het Ellertsveld en ons nieuwbouwproject Brinkwonen.

 

Wat is er te doen?

Op de langer thuis wonen markt kan iedereen kennismaken met het aanbod van locatie Het Ellertsveld onderdeel van Treant Zorggroep. Denk hierbij aan de mogelijkheden qua zorg, maar ook de gezellige activiteiten en de restaurantfunctie die het biedt. Het Ellertsveld bestaat al sinds 1939 en is 'eigen' voor mensen uit Schoonoord en omgeving. Er hangt een gemoedelijke sfeer waarbij gastvrijheid en welzijn hoog in het vaandel staan.

Daarnaast kunnen de bezoekers een kijkje nemen in de woningen van het nieuwbouwproject Brinkwonen. Deze seniorenwoningen liggen naast Het Ellertsveld. Katja Oude Velthuis van Woonservice: "De meeste mensen willen zolang mogelijk zelfstandig in hun eigen huis blijven wonen. Het is dan een veilig en prettig idee als er zorg dichtbij is. Hoe mooi is het dat Het Ellertsveld op de hoek zit, waar alle zorg aanwezig is. En waar mensen terecht kunnen om samen te eten.”

Brinkwonen

De seniorenwoningen van het nieuwbouwproject Brinkwonen zijn bijna gereed en de eerste bewoners krijgen in juni hun sleutel. Katja Oude Velthuis: “Wij kunnen ons goed voorstellen dat veel mensen nieuwsgierig zijn naar de woningen. En alvast willen kijken of ze hier in de toekomst willen wonen. Die mogelijkheid bieden wij tijdens deze markt. We geven informatie over inschrijven en over de producten die Woonservice aanbiedt om langer thuis te wonen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom vrijdag 24 mei van twee tot half vijf."