24 augustus 2017

Iets leren over geldzaken?

Wilt u iets leren over geldzaken? Bijvoorbeeld hoe u uw administratie het handigst kunt bijhouden. Of hoe u meer inzicht krijgt in wat er in komt en uit gaat?

Woonservice biedt u een gratis budgettraining aan. Deze training wordt gegeven door Stichting Knip. Iedereen die iets wil leren op het gebied van geldzaken en administratie kan zich hiervoor aanmelden. De training bestaat uit 7 bijeenkomsten in Beilen. De eerste bijeenkomst is eind september.

"Blij dat ik heb meegedaan"

Begin dit jaar was er een training in Westerbork waar 7 huurders aan meededen. Eén van de deelnemers vertelt over haar ervaringen: Ik heb mij opgegeven voor deze training om meer inzicht te krijgen: ‘wat komt er binnen, wat geef je uit en waar kun je op bezuinigen’. Ik heb geleerd om op te schrijven wat ik uitgeef. Maar ook hoe lang ik papieren moet bewaren en hoe ik een jaarbegroting maak. En als je de administratie op orde hebt voel je je al stukken beter. Ben je wat nodig, dan hoef je niet zo te zoeken, je kunt de map zo pakken. We hadden een gezellig groepje en de uitleg was heel goed. Dat Woonservice deze trainingen aanbiedt vind ik een goed idee. Ik ben blij dat ik meegedaan heb.

Aanmelden

Ook meer weten over geldzaken? In september begint een nieuwe training in Beilen. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Stichting Knip via info@stichtingknip.nl of bel 06-37304664.