Gezocht: huurders voor het klantenpanel Tuinonderhoud

17 december 2018

Gezocht: huurders voor het klantenpanel Tuinonderhoud

Niet of slecht onderhouden tuinen zijn één van de grootste ergernissen van buurtbewoners en daar willen we iets mee doen. Wat, dat weten we nog niet. Daarover willen we graag met jou in gesprek. Wil jij met ons meedenken?

Ergert u zich ook aan...

  1. Een boom die veel te hoog is en over het voetpad groeit?
  2. Een haag die nooit of veel te weinig gesnoeid wordt?
  3. Schuttingen die scheef staan?
  4. Gras dat zo hoog staat dat je je erin kunt verstoppen?

We zien het regelmatig voorbij komen bij onze woningen. Niet of slecht onderhouden tuinen zijn één van de grootste ergernissen van buurtbewoners. Met name in het voorjaar krijgen we hier veel klachten over. Dit is erg jammer, want verzorgde tuinen geven de buurt een fijne sfeer en uitstraling.

Wat verwachten we van u

  • Dat u 2 of 3 keer met ons in gesprek gaat over tuinonderhoud.
  • We organiseren deze bijeenkomsten op een centrale plek in ons werkgebied.
  • De bijeenkomsten zijn aan het eind van de middag, inclusief een warme maaltijd.
  • Dat u uw mening geeft en ons helpt met ideeën over tuinonderhoud.

Wat kunnen we doen?

We zien dat onverzorgde tuinen zorgen voor ergernis. We zien ook dat de tuinen bij onze woningen voor sommige mensen veel te groot zijn. Dat mensen onvoldoende ervaring hebben hoe ze een tuin kunnen onderhouden. Of niet het juiste gereedschap hebben.

Wij willen hier iets mee. Wat, dat weten we nog niet. Daarover willen we met u in gesprek. Wilt u met ons meedenken? Met uw inbreng kunnen wij onze dienstverlening aanpassen of verbeteren. U bent immers onze beste adviseur! Daarom starten we een klantenpanel tuinonderhoud.

Denkt u met ons mee?

Geef u op voor het klantenpanel door een e-mail te sturen naar info@woonservice.nl. Of bel naar onze klantenservice via 0593 56 46 00. U kunt ook een WhatsApp sturen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur.