30 augustus 2019

De Deurpost is weer uit!

Deze week valt de nieuwste editie van de Deurpost weer in de brievenbus van onze huurders. Een editie boordevol mooie verhalen van onze huurders, ervaringen van onze energiepioniers en nog veel meer.  

Lees in de Deurpost meer over:

Twee jaar pionieren met energie: wat levert het op?
Alle pioniers hebben een duurzaam systeem in hun woning gekregen en de eerste resultaten zijn bekend. Onlangs kwamen ze weer bij elkaar om te vertellen over hun ervaringen.

 

Woningen om oud in te worden
Waarschijnlijk wilt u ook zo lang mogelijk in uw eigen huis blijven wonen. Met een beetje hulp en een paar aanpassingen aan de woning is dat vaak ook mogelijk. Anderen kiezen ervoor om te verhuizen. De familie Volkerts uit Hijken en mevrouw Fassmer uit Beilen namen de stap om te gaan verhuizen. We spraken met hen over hun motivatie om te verhuizen.

 

Binnenkijken bij Mevrouw Leijssenaar in de Stroomflat in Assen
Mevrouw Leijssenaar (81) woont sinds februari 2017 op de bovenste verdieping van de Stroomflat in Assen. Toen ze hoorde dat dit appartement te huur stond, ging ze meteen kijken. “Ik zag het uitzicht van de woning en was direct verkocht. Op deze hoogte kijk je ver uit.” En wij mochten ook even kijken.

 

Een blik op de toekomst met Directeur-Bestuurder Bothilde Buma
 Vorig jaar maakte u in de Deurpost voor het eerst kennis met onze directeur-bestuurder Bothilde Buma. We zijn nu een jaar verder. Een mooi moment om eens met Bothilde in gesprek te gaan. We vroegen haar wat er zoal speelt bij Woonservice. En wat u – onze huurder – de komende jaren van Woonservice kunt verwachten.

 

Nieuwsgierig naar het magazine? U kunt hem hier online lezen: