24 april 2018

Bothilde Buma nieuwe directeur-bestuurder Woonservice

De Raad van Commissarissen heeft Bothilde Buma met ingang van 9 juli 2018 benoemd tot directeur-bestuurder van Woonservice. Bert de Jonge, voorzitter Raad van Commissarissen: “Wij zijn blij met de komst van Bothilde Buma naar Woonservice. Met haar benoeming krijgt Woonservice een directeur-bestuurder met brede werkervaring in het sociale domein en een verbinder pur sang.”

“Woonservice is volop in ontwikkeling. De afgelopen maanden heeft de organisatie samen met stakeholders de uitgangspunten bepaald voor het nieuwe ondernemingsplan. Woonservice heeft ambitieuze doelstellingen. Om ook in de toekomst te kunnen blijven zorgen voor betaalbare woningen, willen we grote stappen zetten in de verduurzaming van ons woningbezit. En we staan voor meer uitdagingen, zoals een veranderende vraag naar woningen. Wat weer gevolgen heeft voor de leefbaarheid in ons werkgebied. Als corporatie staan we midden in de samenleving en deze opgaven kunnen we niet alleen realiseren. De Raad van Commissarissen heeft het volste vertrouwen dat Bothilde de juiste persoon is om onze partners nog sterker aan ons te verbinden en met hen deze uitdagingen op te pakken.”

Bothilde Buma volgt Harro Eppinga op als directeur-bestuurder. Harro maakte begin 2018 de overstap naar woningcorporatie Elkien.