20 juli 2018

Presentatie nieuwbouw 2e fase Broekveldstraat en omgeving

Dinsdagavond 17 juli hebben Woonservice en HJK architecten de nieuwbouwplannen voor de 2e fase gepresenteerd aan de bewoners. Het betreft de nieuwbouw aan de Broekveldstraat en Aumuhlerstraat. Op de huidige locatie komen 11 nieuwe woningen terug. Dit wordt een mix van 7 huurwoningen en 4 koopwoningen.

Over de woningen

Aan de Broekveldstraat en Aumuhlerstraat bouwt Woonservice 7 energiezuinige en gasloze seniorenwoningen. De woningen krijgen een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De bovenverdieping bestaat uit 1 grote ruimte. Bewoners kunnen deze ruimte naar eigen wens inrichten. De seniorenwoningen krijgen zonnepanelen, vloerverwarming, een inductiekookplaat en balansventilatie.

Virtuele rondleiding

Na afloop van de presentatie bood architect Van Manen en Zwart de aanwezigen een virtuele rondleiding aan in de nieuwbouw van de 1e fase. Een virtuele rondleiding gaat door middel van een VR-bril.  Zodra de bril wordt opgezet, bevindt men zich in de woning. Veel bewoners hebben de VR rondleiding gedaan en dit werd zeer enthousiast ontvangen. “Je kunt om je heen kijken en de woning echt ervaren”, was het oordeel.

Onderstaande filmpjes geven een beeld van de nieuwbouwwoningen van de 1e fase. De woningen in de 2e fase zullen op bepaalde onderdelen anders zijn.

Levensloopbestendige woning 1e fase Sleen

Levensloopbestendige woning 1e fase Sleen

Seniorenwoning 1e fase Sleen

Seniorenwoning 1e fase Sleen