Klachten, complimenten en ideeën

defheaderbrochures

Woonservice nodigt u uit om mee te denken

Woonservice wil graag op de hoogte blijven van uw mening. Het geeft ons de juiste informatie om onze dienstverlening te optimaliseren. Dat begint al bij het ontwikkelen van nieuw beleid. Uw mening is van grote waarde voor ons.

Wij vragen vertrekkende huurders naar hun mening over onze dienstverlening en wij doen doorlopend onderzoek naar de tevredenheid van huurders als het gaat om het verhelpen van reparaties en het contact rondom een verhuizing. Een samenvatting van de resultaten pulbliceren wij en vindt u onder het kopje Huurdertevredenheid verderop op deze pagina. Daarnaast houden we zogenaamde thema-onderzoeken. Een thema-onderzoek kan bijvoorbeeld gaan over voorgenomen beleid. Een onderzoek helpt ons om te zien of ons idee aansluit bij de ideeën van onze huurders en woningzoekenden. Voorheen was dit het Woonserviceforum. Heeft u zich aangemeld voor het panel van het Woonserviceforum? Dan ontvangt u een mail wanneer een thema-onderzoek wordt uitgezet. Naar verwachting zal het eerste onderzoek begin mei plaatsvinden. Ook hiervan zullen wij de resultaten in de vorm van een samenvatting publiceren.

Heeft u een tip voor ons om onze dienstverlening te verbeteren? Vult u dan hieronder uw reactie in. Alvast bedankt!

Uw reactie

Uw naam
E-mailadres
Reactie
Vul hier niets in a.u.b.

Reacties:

 • Tieneke Hollander
  7-6-2017
  Hallo Wij zouden graag van de kelder een kast maken. Doen jullie dat ook? Natuurlijk gaat dan de huur omhoog, dat begrijpen we. Maar had begrepen dat jullie dat in Schoonoord al hebben gedaan. Gr Tieneke Hollander
 • Eugeneexogs
  6-5-2017
  http://guod.me/ky/fito-spray-aryktoo-ch-n-chynygy-produkt-karap-chyguu.html
 • P. Schermer
  25-9-2016
  Beste woonservice! Wat heel fijn zou zijn als woningzoekende: als je weet hoeveelste je in de rij bent wanneer je (hebt ge)reageert op een woning. Dan weet je hoe je ervoor staat bij die woning en of je 50e bent of toch in de top 10 zit. Ik vind het heel prettig dat jullie de optie bieden om tips met jullie te delen :) Fijn weekend!
 • Smitha967
  24-8-2016
  There are some attentiongrabbing points in time in this article but I dont know if I see all of them heart to heart. There may be some validity however I will take maintain opinion until I look into it further. Good article , thanks and we would like extra! Added to FeedBurner as properly daekdfdeecekfefe
 • Smithd138
  22-8-2016
  Valuable information. Lucky me I found your site by accident, and I am shocked why this accident did not happened earlier! I bookmarked it. kdafebggbfekbccd
 • Dhr.Schreuder
  20-7-2016
  Ik word nerveus van het woningaanbod wat op elk willekeurig moment geplaatst word.Kan het niet dat er op èèn bepaalde dag van de week gewoon de beschikbare woningen worden geplaatst?En dan een termijn waarbinnen je kan reageren?Nu moet ik echt iedere dag kijken wil ik niks missen.Verder voeg ik mij bij onderstaande reactie,ik zou ook graag willen weten op welke positie ik ben geeindigd.
 • C. Hoogstede
  16-7-2016
  Graag zou ik zien bij mijn reacties, als hoeveelste ik ben geëindigd en op welke woningen ik heb ingeschreven.
 • Dhr.Schreuder
  20-4-2016
  Graag zou ik zien dat de leeftijdsgrens voor een seniorenwoning verlaagd werd naar 50 jaar,nu moeten we veel te lang in ons te grote eengezinswoning wachten op een kleinere woning.
 • M.A.J. Hamers-Janssens
  16-11-2015
  Het is nu heel moeilijk om een woning te zoeken want ik heb zelf geen keus dat doen jullie voor mij. Keer terug naar het oude dan kan ik tenminste zelf bepalen op welke woning ik wil reageren.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.