Ons doel

bijzonder gewoon - header

Begroting

In de afgelopen vijf jaar is veel veranderd, voor Woonservice als corporatie, voor de samenleving als geheel en voor een gemiddelde huurder van Woonservice. Een economische crisis, forse problemen op de woningmarkt. Ingrijpende transities in het sociale domein, een versnelde doorvoering van het scheiden van wonen en zorg. En per juli 2015 na jaren van voorbereiding de nieuwe woningwet. Ook onze huurders hebben met de gevolgen van deze veranderingen te maken gekregen. Toch vraagt de huurder uiteindelijk niets anders dan vijf jaar geleden. De huurder vraagt een gewoon goede woning, gewoon goede dienstverlening tegen een gewoon goede huurprijs.

 

Uit de maatschappelijke visitatie in 2015 blijkt Woonservice bijzonder gewoon te zijn! We doen gewoon goed wat van ons verwacht wordt. Bijzonder gewoon zijn, betekent niet dat Woonservice niet verandert en niet in ontwikkeling is. Integendeel, Woonservice heeft goed kunnen inspelen op de veranderingen en waar kunnen maken wat van de organisatie gevraagd is. Ook naar de toekomst toe, en dat is toch ook waar deze begroting over gaat, is veranderen en blijven ontwikkelen voor Woonservice de oplossing om uiteindelijk ook onze toekomstige huurders een gewoon goede woning te kunnen bieden.

 

Hoe we dit doen? In de begroting geven we hier een nadere toelichting op. We hebben onze doelen vertaald in duidelijke acties.

 

Link naar online lezen van begroting

 

 

 

bijlagen:
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.