Modern wonen in Nagtegael

Modern wonen in Nagtegael

Aan de rand van de kinderrijke nieuwbouwwijk Nagtegael in Beilen-Zuid realiseert Woonservice negentien moderne gezinswoningen. Woonservice bouwt 2 blokken van 6 woningen en 1 blok van 7 woningen. De woningen liggen op een perceel van ongeveer 175 m2. Alle woningen bestaan uit 2 woonlagen en beschikken over 3 slaapkamers, een zolder en een badkamer voorzien van toilet. Het totale woonoppervlak is ongeveer 130 m2. De woningen hebben een huurprijs van € 620,- per maand en huurtoeslag is mogelijk. Wilt u weten hoeveel huurtoeslag u krijgt? Maak dan een proefberekening op www.toeslagen.nl.

Voor wie

Huurders die op dit moment een sociale woning in de gemeente Midden-Drenthe huren, mogen op deze woningen reageren. Woonservice stelt als voorwaarde dat uw huishouden bestaat uit 3 of meer personen en dat u op basis van uw inkomen in aanmerking komt voor een sociale huurwoning.

U hoeft niet ingeschreven te staan als woningzoekende. Staat u wel ingeschreven als woningzoekende, dan krijgt u op basis van uw wachtduur voorrang op de toewijzing.

Toewijzing

Bent u huurder en staat u ingeschreven bij Woonservice als woningzoekende? Dan krijgt u op basis van uw wachtduur voorrang op de toewijzing. Voor de overige woningen kijken we naar de datum en het tijdstip waarop de reactie via het contactformulier Reageren op Nagtegael  is binnengekomen.

Heeft u gereageerd op de woningen?
Begin oktober krijgt u bericht van ons of u in aanmerking komt voor de woningen.

Impressie nieuwbouw Nagtegael
Impressie nieuwbouw Nagtegael

Interesse?

Het is niet meer mogelijk om op de woningen te reageren.