Gelijksluitende cilinders

header home

Eén sleutel voor alle buitendeuren

Regelmatig wordt Woonservice gevraagd om de cilinders in een woning te wisselen. Omdat huurders graag alle sloten van de woning met één en dezelfde sleutel willen kunnen bedienen.

 

Binnen het keuze-onderhoud is het mogelijk om tegen een eenmalige vergoeding de cilinders van alle buitendeuren van de woning te laten vervangen. Omdat dit niet bij alle bestaande sloten mogelijk is, zullen indien nodig ook de sloten worden vervangen.

 

Het vervangen van de cilinders kost € 75,-. Aanvragen is eenvoudig, dit kan per e-mail (mijnkeuze@woonservice.nl) of telefonisch : 0900 11 44 900. Woonservice maakt met u een afspraak voor het vervangen van de cilinders.

Wilt u nieuwe sloten op uw deuren, bijvoorbeeld omdat u en uw partner uit elkaar zijn gegaan? Dat is zeker mogelijk. Deze kosten zijn wel voor eigen rekening. 

 

Sleutels kwijt of uzelf buiten gesloten?

Bent u uw sleutels kwijt of heeft u zichzelf buiten gesloten? Neem dan contact met ons op via 0900 -11 44 900. Woonservice brengt hiervoor kosten in rekening. De kosten bedragen € 75,- tijdens kantoortijden en € 175,- buiten kantoortijden. Deze kosten zijn ongeacht of de cilinders van uw woning vervangen moeten worden.

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.