Buitenkraan

headerbuitenkraan

Heeft u al een buitenkraan?

Voel je thuis met keuze-onderhoud van Woonservice. Een van de producten binnen het keuze-onderhoud is de buitenkraan met schrob- of afvoerput. Erg handig voor mensen die vaak met water bezig zijn in de tuin en om het huis. De buitenkraan is natuurlijk vorstvrij. U heeft daar in de winter geen omkijken naar. De buitenkraan wordt compleet gemonteerd en voorzien van een schrobput. Deze afvoerput wordt aangesloten op de riolering, zodat alles prima voor elkaar is.

 

De kosten
Natuurlijk zijn er aan het plaatsen van een buitenkraan ook kosten verbonden. De kosten bestaan uit een eenmalige eigen bijdrage van € 90 en een huurverhoging van € 2,30 per maand.

In principe wordt altijd een kraan in combinatie met een putje geplaatst om te zorgen voor een deugdelijke afvoer. Omdat het in de praktijk soms voorkomt dat een van beide elementen al aanwezig is, kunnen kraan en schrobput ook afzonderlijk worden aangevraagd. De prijs voor het plaatsen van alleen een kraan bedraagt € 1,30 huurverhoging en een eenmalige eigen bijdrage van         € 50. De prijs voor het aanbrengen van alleen een schrobput bedraagt € 1,00 huurverhoging per maand en een eenmalige eigen bijdrage van € 40.

 

Aanvragen
U kunt de buitenkraan met schrobput schriftelijk in de vorm van een brief of een e-mail bij Woonservice aanvragen.
Een aanvraag kunt u mailen naar: mijnkeuze@woonservice.nl
of per post versturen naar:
Woonservice
Postbus 29
9430 AA Westerbork

Vragen?
De afdeling Klant en Markt is graag bereid eventuele vragen over de buitenkraan te beantwoorden. U kunt daarvoor bellen met 0900-11 44 900 of mailen naar info@woonservice.nl.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.