Broekveldstraat e.o. Sleen

Broekveldstraat e.o. Sleen

Aan de Broekveldstraat, Aumuhlerstraat en Entingestraat vervangen we 20 woningen door nieuwbouw. De huidige woningen zijn verouderd, de seniorenwoningen aan de Entingestraat staan stedenbouwkundig ongelukkig en de lange rij woningen aan de Aumuhlerstraat is niet meer van deze tijd. Daarom hebben wij besloten om deze woningen te vervangen. De huidige bewoners bieden wij de mogelijkheid om terug te keren naar de nieuwbouwwoningen.

Er komen twee type woningen, een seniorenwoning en een levensloopwoning. Alle woningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De bovenverdieping van de seniorenwoning kunnen bewoners zelf indelen. De bovenverdieping van de levensloopwoning is ingericht met twee slaapkamers en een ruimte voor de technische installaties zoals de cv-ketel.

Aan de Broekveldstraat bouwen we 4 rijtjes van 3 seniorenwoningen. De doodlopende steegjes aan de Entingestraat trekken we door naar de Broekveldstraat. Zo ontstaat een prettiger straatbeeld met doorlopende straten. Aan deze nieuwe straten en aan de Aumuhlerstraat komen in totaal 4 blokjes twee-onder-één-kapwoningen van het type levensloop te staan.

Specificaties

  • Type woning: seniorenwoning en levensloopwoning
  • Voor wie: seniorenwoning 55+’ers. Levensloopwoning meerdere doelgroepen
  • Badkamer en slaapkamer op begaande grond
  • Energiezuinig
  • Huurtoeslag mogelijk

Status

De bouw is in september 2018 gestart

Interesse?

Op dit moment is het niet meer mogelijk om te reageren op de woningen. Alle woningen zijn toegewezen.