Vraag het de vakman

U heeft onze vakman vast weleens zien rijden bij u in de straat. Of misschien is een van onze vakmannen wel bij u thuis geweest. Om een storing te verhelpen of om een nieuwe keuken te plaatsen. Wilt u een reparatie doorgeven? Klik dan hier. 

Maar onze vakmannen doen meer. Ze geven tips over het onderhoud van de woning en werken mee aan het realiseren van leefbare buurten en wijken. Waar het prettig en veilig wonen is. Ook adviseren ze onze senior huurders over mogelijke aanpassingen in de woning, zodat zij nog comfortabeler kunnen wonen. Ziet u één van onze vakmannen bij u in de straat? En heeft u een vraag of zit u ergens mee? Loop dan even naar onze vakman toe. Hij helpt u graag.

Tip van de vakman
Sommige klusjes in huis kunt u heel eenvoudig zelf uitvoeren. Onze vakmannen leggen u in de volgende filmpjes uit hoe u dit doet

Filmpje: CV-ketel bijvullen

Wordt het niet meer warm in uw woning? Dan is de kans groot dat uw cv-ketel bijgevuld moet worden. Vakman Arjen legt u in een paar stappen uit hoe u dat doet.

Vraag het de vakman: hoe vul je de cv-ketel bij

Vraag het de vakman: hoe vul je de cv-ketel bij

Filmpje: Hoe voorkom je vocht en schimmel in huis?

Wil je weten hoe je vocht en schimmel in huis voorkomt? Onze vakman Jurrie legt in 5 stappen uit hoe je vocht en schimmel kunt voorkomen.

Vraag het de vakman - Hoe voorkom je vocht en schimmel in huis?

Vraag het de vakman - Hoe voorkom je vocht en schimmel in huis?

Filmpje: Stroomstoring? Doe de stekkerproef

Valt uw stroom steeds uit? Met de stekkerproef kunt u er eenvoudig achter komen in welk apparaat de storing zich bevindt. Vakman Sander legt u uit hoe u de stekkerproef doet.

Vraag het de vakman - zo doe je de stekkerproef

Vraag het de vakman - zo doe je de stekkerproef