ThuisBest huislift

Wanneer traplopen moeilijker wordt, is de ThuisBest huislift een mooie oplossing. U hoeft dan niet te verhuizen naar een gelijkvloerse woning. De huislift is een echte personenlift die geplaatst wordt in uw woning. De lift is groot genoeg om een wasmand in mee te nemen of om er met z'n tweeen in te staan. Maakt u gebruik van een rollator? Geen probleem! Deze neemt u gewoon mee in de lift.

Wat kost de ThuisBest huislift?

De ThuisBest huislift brengt een huurverhoging van maximaal € 50,- per maand met zich mee. Dit is afhankelijk van uw situatie. Komt u in aanmerking voor huurtoeslag? Dan kunt u de ThuisBest huislift hierin meenemen. In veel situaties is het goedkoper om een lift te plaatsen dan te verhuizen.

Voor ons kwam de lift op het juiste moment. Mochten er huurders van Woonservice zijn die twijfelen of ze wel of geen lift moeten nemen, dan komen ze maar even hier langs!

Wat is de levertijd van de lift?

Vanaf het moment dat de lift besteld is, moet u rekening houden met een levertijd van 4 maanden. Dit is inclusief de plaatsing van de lift bij u in de woning.

Voordelen ThuisBest huislift

  • Met gemak naar boven
  • Fijn in uw eigen huis blijven wonen
  • Naar verhouding lage kosten in vergelijking met een seniorenappartement

Mijn ervaringen met de ThuisBest huislift

Mijn ervaringen met de ThuisBest huislift

Zo wordt de ThuisBest huislift geplaatst

Zo wordt de ThuisBest huislift geplaatst