InspiratieThuis Schoonoord

Hoe ziet dat er nou uit, zo'n 'ThuisBest lift'? En welke aanpassingen zijn er nog meer mogelijk om prettig te wonen? Dat is allemaal te zien (en te voelen) in onze modelwoning in Schoonoord.

Inspiratiethuis Schoonoord

In het InspiratieThuis in Schoonoord aan de Stortstraat 13 kan iedereen zien en ervaren welke mogelijkheden en technologieën er zijn die het mogelijk maken om langer thuis te wonen. De modelwoning is een gezamenlijk project van Woonservice, de gemeente Coevorden en Maatschappelijk Welzijn Coevorden. In de modelwoning zijn kleine aanpassingen te vinden, zoals beugels voor uw douche en toilet of extra trapleuningen. Ook kunt u hier de ThuisBest huislift uitproberen.

Langskomen?
U bent van harte welkom om langs te komen bij InspiratieThuis in Schoonoord! Op de oneven weken is er op woensdagochtend een inloopmogelijkheid van 10.00 tot 12.00 uur. Op de even weken is er op donderdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur een wijkverpleegkundige van Treant aanwezig om al uw zorgvragen te beantwoorden. Wilt u liever een ander moment langskomen of met een groep het InspiratieThuis bezoeken? Mail dan naar info@inspiratiethuisschoonoord.nl of bel 0593 56 46 00. We hopen u te ontmoeten!