Thuis Best

Thuis Best

Wat is er nieuw aan Thuis Best? Het was vroeger altijd redelijk overzichtelijk: je woonde thuis en wanneer je op een gegeven moment echt zorg nodig had, verhuisde je naar een verpleeghuis of een verzorgingstehuis. Als je ouder wordt en gezond blijft kun je zelfstandig blijven wonen met relatief weinig zorg. Daarom is het verstandig om op tijd na te denken over de vraag: hoe wil ik straks wonen?

Maar nu al bezig zijn met die vraag is voor veel mensen niet zo gemakkelijk. Simpelweg omdat we er nog niet aan willen. We horen vaak: 'Ik leef nu en kan me prima redden. Ik voel me nog lang niet oud.'' Dat snappen we. Toch is het goed om samen te bespreken welke mogelijkheden er zijn om zo lang mogelijk prettig en comfortabel thuis te kunnen wonen. Voor nu en voor straks. Daarvoor hebben we nu Thuis Best. We komen graag bij u thuis om te adviseren over de mogelijkheden. En dat zijn er vaak meer dan u denkt!”

 

 

Meer weten over ThuisBest?

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om met meer gemak, comfortabel en prettig te wonen? Neem dan contact op met onze keuzeadviseurs via 0593 56 46 00 of stuur een e-mail naar thuisbest@woonservice.nl.