Langer thuis wonen

Langer thuis wonen

Uw huis is de afgelopen jaren uw thuis geworden. U heeft het aangepast naar uw wensen. Bijvoorbeeld met een aanbouw, overkapping, hobbykamer, kinderkamer, zonnepanelen of logeerkamer voor de kleinkinderen. Veel van onze huurders willen zo lang mogelijk in hun huis blijven wonen. Ook als het wat moeilijker wordt.

Op dit moment is niet iedere woning hiervoor geschikt. Maar met een aantal aanpassingen kunnen we veel woningen wel geschikt maken. Heeft u al nagedacht over hoe u later wilt wonen? Kan dat in uw huidige woningen? Zijn er misschien aanpassingen nodig?  Woonservice biedt onder de naam ThuisBest verschillende aanpassingen aan, van een huislift tot kleine aanpassingen. In onderstaande brochure leest u meer over de kleine aanpassingen en de huislift.

Kleine aanpassingen, groot gemak

Er zijn verschillende kleine aanpassingen mogelijk aan uw woning, zodat u prettiger kunt wonen. Denk hierbij aan een tweede trapleuning, een hogere toiletpot, automatische raamopener of comfortsloten. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u deze aanpassingen bij Woonservice bestellen. Wij zorgen dan ook voor de plaatsing, zo heeft u er geen omkijken naar. Meer weten over de mogelijke aanpassingen? In onderstaande brochure vindt u het complete overzicht van alle aanpassingen.

Bekijk de mogelijke aanpassingen in uw woning

Vond u deze informatie nuttig?