Douche en toilet

Zijn uw douche en toilet 27 jaar oud? Dan krijgt u van ons bericht dat wij deze gratis voor u vervangen.  Heeft u hier geen belang bij? Dan hoeft het niet. Aan u de keus!

Wat voor douche en toilet krijg ik?

Woonservice biedt u graag zoveel mogelijk ruimte om te wonen zoals u dat wilt. Daarom bieden wij bij de vervanging van uw douche en toilet drie keuzepakketten aan. Zo komen we samen tot een douche en toilet naar wens. Onze keuzepakketten kunt u bekijken in onze Woonwinkel.

Basispakket
Het basispakket is gratis. Binnen dit pakket heeft u verschillende opties in tegels en betegeling. Hierbij hoort een wit sanitair in basisuitvoering.

Luxe tegelpakket
Binnen het luxe tegelpakket heeft u ruime keuze in tegels en betegeling. En voor de verwarming kunt u kiezen uit een paneelverwarming of designverwarming. Het sanitair is in standaard uitvoering in de kleur wit. Voor het luxe tegelpakket betaalt u een huurverhoging van € 3,- per maand.

Luxe sanitair pakket
Binnen dit luxe pakket heeft u uiteraard keuze uit alle tegelkeuzes en betegelmogelijkheden. Binnen dit pakket is design sanitair inbegrepen.  En voor de verwarming kunt u kiezen uit een paneelverwarming of designverwarming. Voor het luxe sanitair pakket betaalt u een huurverhoging van € 5,- per maand.

Mijn douche en toilet zijn nog geen 27 jaar oud

Zijn uw douche en toilet nog geen 27 jaar oud, maar wel minimaal 20 jaar? Dan bieden wij ook mogelijkheden voor vervanging. U betaalt dan een restbedrag. Hoe hoog dat bedrag is, is afhankelijk van de leeftijd van uw douche en toilet. Weet u niet precies hou oud deze zijn? Mail naar info@woonservice.nl om de leeftijd van uw douche en toilet op te vragen. Vermeld hierbij uw adres. Onderstaande tabel geeft een indicatie van het restbedrag.

Bouwjaar Leeftijd x jaren Restbedrag
1993 27 € 0
1994 26 € 318
1995 25 € 636
1996 24 € 954
1997 23 € 1272
1998 22 € 1590
1999 21 € 1908
2000 20 € 2226

 

Douche en toilet aanvragen?

Vul het onderstaande aanvraagformulier in. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Aanvraag keuze onderhoud
  • ?
Vond u deze informatie nuttig?