Dakraam

Voel je thuis met keuze onderhoud van Woonservice. Een van de producten binnen het keuze onderhoud is een dakraam.

Drie modellen

Woonservice werkt met dakramen van de fabrikant Velux. Deze kwalitatief goede dakramen kunnen standaard in drie afmetingen worden besteld

  • Velux dakraam 55 x 78 cm;
  • Velux dakraam 78 x 98 cm;
  • Velux dakraam 114 x 118cm.

Afwerking dakraam

Wanneer u een dakraam bestelt komt een van onze aannemers deze plaatsen. Aan de binnenzijde van het dakraam wordt betimmering haaks op het dakvlak aangebracht. De nieuwe betimmering wordt afgeleverd in grondverf, zodat u het zelf in de gewenste kleur kunt aflakken.

Kosten

De kosten voor het plaatsen van een dakraam zijn:

  • Velux dakraam 55 x 78 cm, eenmalige bijdrage van € 140,- plus een maandelijkse huurverhoging van € 3,80;
  • Velux dakraam 78 x 98 cm, eenmalige bijdrage van € 150,- plus een maandelijkse huurverhoging van € 4,10;
  • Velux dakraam 114 x 118 cm, eenmalige bijdrage van € 210,- plus een maandelijkse huurverhoging van € 5,90.

Voorwaarden

Een dakraam is niet in iedere woning mogelijk. Woonservice stelt als eis dat de zolderruimte van voldoende omvang moet zijn en goed bereikbaar. In sommige situaties is het niet mogelijk een dakraam aan te brengen zonder daarvoor belangrijke bouwkundige aanpassingen aan het dak te maken. Dit is nodig om de veiligheid van de constructie te waarborgen. Dergelijke kosten behoren niet tot de standaard aanbieding. Is dit bij u het geval? Dan zullen wij in overleg met u een offerte op maat maken.

Dakraam aanvragen?

Wilt u een dakraam aanvragen voor uw woning? Ga dan naar Mijn Woonservice  en geef via 'Direct regelen' gelijk akkoord voor de huurverhoging en plaatsing. Kunt u niet inloggen, neem dan contact met ons op of vul onderstaand aanvraagformulier in. 

Aanvraag keuze onderhoud
  • ?
Vond u deze informatie nuttig?