Buitenkraan

Voel je thuis met keuze onderhoud van Woonservice. Een van de producten binnen ons keuze onderhoud is de buitenkraan met schrob- of afvoerput. Erg handig voor mensen die vaak met water bezig zijn in de tuin en om het huis. De buitenkraan is natuurlijk vorstvrij. U heeft daar in de winter geen omkijken naar. De buitenkraan wordt compleet gemonteerd en voorzien van een schrobput. Deze afvoerput wordt aangesloten op de riolering, zodat alles prima voor elkaar is.

Kosten

Woonservice plaatst de kraan in combinatie met een putje, om te zorgen voor een goede afvoer. Voor het plaatsen van de buitenkraan met putje betaalt u een eenmalige bijdrage van € 90,- en een huurverhoging van € 2,30 per maand.

In de praktijk komt het soms voor dat er al een kraan of putje aanwezig is. In deze situaties kunnen de kraan en het putje ook afzonderlijk worden aangevraagd. U betaalt dan:

  • Kraan: eenmalige bijdrage van € 50,- en huurverhoging van € 1,30 huurverhoging per maand
  • Schrobput: eenmalige bijdrage van € 40,- en een huurverhoging van € 1,- per maand.

Aanvragen

Wilt u een buitenkraan? Ga dan naar Mijn Woonservice  en geef via 'Direct regelen' gelijk akkoord voor de huurverhoging en plaatsing. Kunt u niet inloggen, neem dan contact met ons op of vul onderstaand aanvraagformulier in. 

 

Aanvraag keuze onderhoud
  • ?
Vond u deze informatie nuttig?