Inspiratiethuis Schoonoord

Header inspiratiethuis

Inspiratiethuis Schoonoord

Veel van onze huurders willen zo lang mogelijk in hun huis blijven wonen. Ook als dat wat moeilijker wordt, bijvoorbeeld omdat traplopen niet meer zo goed gaat. Op dit moment is niet iedere woning hiervoor geschikt. Met een aantal aanpassingen kunnen we veel woningen wel geschikt maken.

 

Aan de Stortstraat in Schoonoord is de komende maanden een inspiratiewoning ingericht: InspiratieThuis Schoonoord. Een project van Woonservice, de gemeente Coevorden en Maatschappelijk Welzijn Coevorden. In deze woning ziet u welke aanpassingen er mogelijk zijn aan de woning en welke handige technische snufjes er zijn om comfortabel in uw huis te blijven wonen.

 

 

Wat kan ik zien in de woning?

In de woning aan de Stortstraat in Schoonoord kunt u de volgende aanpassingen bekijken:

    • ThuisBest huislift; een echte personenlift en groot genoeg om een wasmand in mee te nemen of om er met z’n tweeën in te staan. Maakt u gebruik van een rollator? Geen probleem! Deze neemt u gewoon mee in de lift.
    • Een keuken op hoogte met inductiekookplaat
    • Extra trapleuning
    • Video deur intercom
    • Personenalarmering met brandmelder

 
Kom langs en ervaar de mogelijkheden

Hoe ziet dat er nou uit, zo'n 'ThuisBest lift'? Welke aanpassingen zijn er mogelijk om prettig te blijven wonen? Dat is allemaal te zien (en te voelen) in InspiratieThuis. U bent van harte welkom! Kom langs om inspiratie op te doen en vrijblijvend rond te kijken. Maak een afspraak via info@inspiratiethuisschoonoord.nl.

 

Inspiratiethuis Schoonoord is een project van:

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.