Huurdersvereniging

Huurders van Woonservice kunnen zich aansluiten bij huurdersvereniging Samen Sterk. Samen Sterk behartigt als huurdersvereniging de belangen van huurders bij Woonservice, maar ook bij gemeenten en nutsbedrijven. Woonservice en Samen Sterk voeren een structureel overleg. Het overleg tussen Woonservice als verhuurder en Samen Sterk als huurdersvereniging kent een wettelijke basis.

 

 

Huurt u een woning in gemeente Stadskanaal dan kunt u zowel bij huurdersvereniging Samen Sterk als bij huurdersvereniging de Koepel terecht voor uw vragen, wensen en problemen. Voor 2017 werken De Koepel en Samen Sterk gezamenlijk aan uw belangbehartiging, in de loop van 2017 wordt u verder geïnformeerd.

 

Woonservice en Samen Sterk hebben een aantal belangrijke afspraken vastgelegd in het Sociaal Plan, de Samenwerkingsovereenkomst en het protocol Bewonerscommissies.

Website Samen Sterk en De Koepel
Samen Sterk en De Koepel hebben een eigen website waarop huurders en andere belangstellenden terecht kunnen voor nieuws en informatie van de vereniging.

Lid worden
Bent u een nieuwe huurder bij Woonservice? Dan ontvangt u bij het tekenen van het huurcontract automatisch een inschrijfformulier om lid te worden van Samen Sterk. Dit formulier is ook af te halen bij het kantoor in Westerbork van Woonservice. Aanmelden is natuurlijk ook mogelijk via de eigen website van Samen Sterk.