Huur en geldzaken

headerhuurbetalen

Verhuizen

 

Verhuizen...waar moet u aan denken? Woonservice wil u informeren over wat er bij komt kijken wanneer u de huur opzegt.

 

Overnameformulier

U kunt met de nieuwe huurder afspraken maken over het overnemen van roerende zaken. Woonservice is daarin geen partij. Wij geven uw telefoonnummer door aan de nieuwe huurder, zodat zij met u een afspraak kunnen maken op een moment dat het u beiden schikt. De afspraken die u onderling maakt, dient u gezamenlijk vast te leggen op het overnameformulier. Dit formulier levert u dan samen met de sleutels in. U mag alleen die goederen in de woning achterlaten die op het formulier vermeld staan.

 

Checklist opleveren woning

Bijgaand vind u een handige checklist voor het opleveren van de woning. Aan de hand van deze lijst kunt u zelf nagaan wat u eventueel nog moet doen om de woning goed achter te laten.

 

Huisdieren

Heeft u huisdieren? Dan moet u vóór het inleveren van de sleutels de hele woning behandelen met vlooienspray.

 

Centrale verwarming

Verhuist u in de periode tussen 1 oktober en 31 maart, dan vragen wij u de centrale verwarming niet uit te schakelen, maar de pomp en eventuele waakvlam aan te laten, alle radiatoren te openen en de kamerthermostaat op 10o C in te stellen. Het verbruik vanaf de datum waarop u de sleutels inlevert is voor rekening van Woonservice.

 

Meterstanden

U bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de meterstanden van gas, water en elektra aan de betreffende nutsbedrijven. U dient dit uiterlijk een week na het inleveren van de sleutels te doen. Houdt u er rekening mee dat u voor uw eventuele nieuwe woning ruim van te voren uw verhuizing bij de nutsbedrijven dient door te geven.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.