Huurverlaging gemeente Stadskanaal

Met ingang van 1 januari 2018 krijgt de helft van onze huurders in de gemeente Stadskanaal een huurverlaging. Huurders die een huurverlaging krijgen, ontvangen hierover in de week van 18 december een brief met hun nieuwe huurprijs.

Brief

Er is iets misgegaan met de verzending van de brieven, waardoor u alleen de eerste pagina van de brief heeft ontvangen. De complete brief sturen wij alsnog naar u toe. Excuus voor het ongemak.

Waarom huurverlaging

Sinds begin dit jaar is Woonservice eigenaar van 600 woningen in de gemeente Stadskanaal. De afgelopen periode hebben wij voor iedere woning de huurprijs opnieuw vastgesteld, binnen ons beleid van betaalbaar wonen.

Circa 300 huurders betalen nu meer huur dan wij binnen het beleid van Woonservice passend vinden voor de woning. Daarom krijgen zij met ingang van 1 januari 2018 een huurverlaging. Hiermee brengen we de huurprijzen ook in lijn met de huren van onze woningen in andere gemeenten.

Huurders die een huurverlaging krijgen, ontvangen hierover in de week van 18 december een brief. Heeft u geen brief ontvangen? Dan krijgt u geen huurverlaging.