Energie besparen

header home

Zonnepanelen

Internetten, de was doen, TV kijken. De maandelijkse energierekening vormt een groot deel van uw woonlasten. En deze kosten zullen naar verwachting in de toekomst alleen maar stijgen. Woonservice wil wonen betaalbaar houden. Daarom investeren wij fors in energiebesparende maatregelen. Dit levert u niet alleen geld op, het is ook nog eens goed voor het milieu.

 

Zonnepanelen voor € 12,- per maand.

Woonservice biedt de plaatsing van 8 zonnepanelen op uw woning aan voor een netto huurverhoging van € 12,- per maand. Komt u in aanmerking voor huurtoeslag? Dan tellen de kosten voor zonnepanelen mee bij het berekenen van uw toeslag.

 

Kom ik in aanmerking?

Iedere huurder mag gebruik maken van ons aanbod. Wij stellen alleen als voorwaarde dat uw woning geschikt moet zijn voor zonnepanelen. We kijken daarbij o.a. naar de ligging van uw woning ten opzichte van de zon.

Heeft u een huurachterstand? Dan gaan we met u in overleg om te kijken wat er mogelijk is.

 

Meer informatie

Meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen via Woonservice vindt u in onderstaande brochure. Wilt u weten of uw woning geschikt is? Mail naar mijnkeuze@woonservice.nl en vermeld daarbij uw adres. U hoort dan zo snel mogelijk van ons.

 

Ja, ik wil zonnepanelen

Overtuigd van de voordelen van zonnepanelen? Stuur dan een e-mail naar mijnkeuze@woonservice.nl met aanvraag zonnepanelen en uw adresgegevens.

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.