HR ++ glas

HR ++ glas wordt ook wel hoog rendements glas of dubbel glas genoemd. Dit glas isoleert beter dan enkel glas. Het zorgt daardoor voor meer wooncomfort en u bespaart er mee op uw gasverbruik. Zo verdienen de kosten zichzelf terug.

Voorwaarden HR++ glas

Voor het aanbrengen van HR++ glas stelt Woonservice als voorwaarde dat uw woning langer dan 10 jaar bestemd blijft voor verhuur. Daarnaast mag de huurder geen huurachterstand hebben.

Kosten HR++ glas

De kosten voor HR ++ glas zijn afhankelijk van het aantal m2 en of het om de benedenverdieping of bovenverdieping gaat. De kosten worden verrekend door middel van een huurverhoging. In onderstaande tabel ziet u een overzicht van de kosten. Wanneer u interesse heeft in HR++ glas, ontvangt u een offerte waarin staat welke huurverhoging u krijgt. Hierbij nemen we gelijk ook mee of er ventilatieroosters nodig zijn.

Glas m2 0,2 - 3,2 m2 3,3 - 3,8 m2 3,9 - 5,1 m2 5,2 - 6,4 m2 6,4 - 7,6 m2 7,7 - 8,9 m2 9,0 - 10,0 m2
Begane grond € 2,50 € 3,- € 4,- € 5,- € 6,- € 7,- € 8,-
Verdieping € 3,00 € 3,50 € 4,60 € 5,80 € 7,- € 8,- € 9,20

 

 

 

 

Voor ventilatieroosters in het glas betaalt u een extra bedrag. Deze kosten zijn € 0,70 per maand, per strekkende meter (m1) rooster. Of er roosters nodig zijn wordt door Woonservice bepaald.

Gefigureerd glas

Wilt u graag glas met een patroon er in? Dat kan in sommige gevallen ook. Hiervoor rekent u bij bovenstaande kosten 10% extra, dan weet u wat het ongeveer gaat kosten.

HR++ glas aanvragen

Overtuigd van het voordeel van HR++ glas? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. U ontvangt dan van ons een offerte met daarin uw huurverhoging. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

 

 

Meer informatie

Meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen, via Woonservice vindt u in onze brochure 'Lekker wonen, lagere lasten'. Wilt u weten of uw woning geschikt is? Vul dan onderstaand formulier aanvraag keuze onderhoud in. U hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Aanvraag keuze onderhoud
  • ?
Vond u deze informatie nuttig?