Huurdersvereniging Samen Sterk

headersamensterk

Huurdersvereniging Samen Sterk

Huurders van Woonservice kunnen zich aansluiten bij huurdersvereniging Samen Sterk. Samen Sterk behartigt als huurdersvereniging de belangen van huurders bij Woonservice, maar ook bij gemeenten en nutsbedrijven.

Woonservice en Samen Sterk voeren een structureel overleg. Het overleg tussen Woonservice als verhuurder en Samen Sterk als huurdersvereniging kent een wettelijke basis.

 

Woonservice en Samen Sterk hebben een aantal belangrijke afspraken vastgelegd in het Sociaal Plan, de Samenwerkingsovereenkomst en het protocol Bewonerscommissie.

 

Website Samen Sterk
Samen Sterk heeft een eigen website waarop huurders en andere belangstellenden terecht kunnen voor nieuws en informatie van de vereniging: www.huurderssamensterk.nl

 

Lid worden
Nieuwe huurders ontvangen bij het tekenen van het huurcontract automatisch een inschrijfformulier om lid te worden van Samen Sterk. Dit formulier is ook af te halen bij het kantoor in Westerbork van Woonservice. Aanmelden is natuurlijk ook mogelijk via de eigen website van Samen Sterk.

 

Huurdervereniging de Koepel, gemeente Stadskanaal 

Huurt u een woning in gemeente Stadskanaal dan kunt u zowel bij huurdersvereniging Samen Sterk als bij huurdersvereniging de Koepel terecht voor uw vragen, wensen en problemen. Voor 2017 werken De Koepel en Samen Sterk gezamenlijk aan uw belangbehartiging, in de loop van 2017 wordt u verder geïnformeerd.

 
De Koepel heeft een eigen website waarop huurders en andere belangstellenden terecht kunnen voor nieuws en informatie van de vereniging: www.dekoepel.info.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.