Hoe werkt het?

defheaderoptiemodel

Een woning vinden? Dat gaat zo

Bent u op zoek naar een woning? 

U kunt zelf zien welke woningen beschikbaar zijn en hier op reageren. De wachttijd die u heeft opgebouwd is bepalend bij de toewijzing.

 

Wat moet ik doen?

Op www.woonservice.nl/aanbodhuurwoningen vindt u alle woningen die beschikbaar zijn. Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u hier online op reageren.

 

Brochure ‘Op zoek naar een woning? Zo werkt het bij Woonservice’.

In de brochure ‘Op zoek naar een woning? Zo werkt het bij Woonservice’. leggen we uit hoe u in 6 stappen een woning kunt vinden bij Woonservice. Staat u al bij ons ingeschreven als woningzoekende? Dan kunt u de eerste stap ‘inschrijven’ overslaan.

 

Wie krijgt de woning?

Heeft u gereageerd op een woning die past bij uw inkomen? En staat u het langst bij Woonservice ingeschreven? Dan komt u als eerste in aanmerking. U ontvangt dan persoonlijk bericht van ons.

 

Vragen?

Heeft u vragen over deze manier van een woning vinden? Kijk dan bij veelgestelde vragen.

 

Tip: Bent u actief op zoek naar een woning? Neem dan elke week een kijkje op onze website. Zo hoeft u geen woning te missen.

 

bijlagen:
Op zoek naar een woning
Bij Woonservice hebben we het vinden van een woning opgedeeld in 6 stappen. In deze brochure leest u hoe u de nieuwe bewoner van een huurwoning van Woonservice wordt.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.