Woonservice Energiewedstrijd

Hoe werkt het?

De Woonservice Energiewedstrijd duurt drie maanden. En is een wedstrijd tussen u en uw buurtgenoten. Het doel van de wedstrijd is zoveel mogelijk elektriciteit en gas te besparen.

  • Tijdens de wedstrijd ontvangt u allerlei energietips om uw energieverbruik naar beneden te brengen.
  • Iedere maand versturen we een tussenstand met daarin de top 5 van de bewoners die de meeste energie besparen.
  • Iedereen ontvangt elke maand een eigen overzicht, zodat u kunt zien waar u staat in de wedstrijd.
  • Gratis advies van een energiecoach!

Zo gaan we meten

  • U levert uw meest recente jaarrekening van uw energieleverancier in. Hierop staat uw verbruik van vorig jaar. Dit gebruiken we om uw energieverbruik te vergelijken met dit jaar. Zodat we kunnen zien of u energie bespaart. 
  • Om uw verbruik te kunnen meten krijgt u drie maanden het apparaat Huisbaasje te leen van Woonservice. Huisbaasje is een monitoringssysteem dat meet hoeveel elektriciteit en gas u gebruikt. En heeft u zonnepanelen? Dan neemt Huisbaasje dit ook mee.  

Wie wint?

De winnaar is degene die na 3 maanden procentueel het meest heeft bespaard in vergelijking met de energierekening van vorig jaar. Daarbij houden we rekening met het aantal bewoners in uw huis. Zo zorgen we voor een eerlijke wedstrijd.

Wat kun je winnen?
De grootste winst is natuurlijk de lagere energierekening. Dat voelt u direct in uw portemonnee. Uiteraard krijgt de winnaar nog een leuke attentie van ons.

Wat gebeurt er na 3 maanden?
Na 3 maanden weten wie de winnaar is van de Woonservice Energiewedstrijd in uw straat of wijk. We organiseren een feestelijke bijeenkomst om de winnaar bekend te maken. U levert dan het Huisbaasje weer in, zodat andere bewoners gebruik kunnen maken van het meetapparaat.

Dit is Huisbaasje

Dit is Huisbaasje