Nieuws

defheaderoptiemodel

Op 20 en 21 juni staat er onderhoud gepland voor Mijn Woonservice, hierdoor is op beide dagen Mijn Woonservice niet bereikbaar.

Woonservice biedt u graag een goede dienstverlening. We willen dan ook graag weten of u tevreden bent over onze dienstverlening. Daarom doen wij mee aan een landelijk onderzoek naar de tevredenheid van huurders. Uw mening is hierbij belangrijk!

De gemeenteraad Midden-Drenthe heeft unaniem ingestemd met de wijziging van het bestemmingsplan voor de locatie van de vroegere basisschool “De Wegwijzer” in Westerbork.  Woonservice wil op de locatie De Wegwijzer een appartementencomplex realiseren bestaande uit 28 appartementen voor senioren.

Deze zomer verhuizen wij naar het pand van de Rabobank aan de Hoofdstraat 29 in Westerbork. Al enige tijd waren we op zoek naar vervangende kantoorruimte. Door de groei van onze organisatie door fusies, is ons huidige kantoorpand te klein. Rabobank in Westerbork had kantoorruimte over.

 

 

 

Wethouder Joop Brink van de gemeente Coevorden en Harro Eppinga, directeur Woonservice, openden vrijdagochtend 2 juni het InspiratieThuis in Schoonoord. Een modelwoning waarin iedereen, die dat wil, kan zien en ervaren welke mogelijkheden er allemaal zijn om langer thuis te blijven wonen. Nu de ThuisBest huislift officieel geopend is, kan de woning in gebruik genomen worden.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.