Nieuws

Afbeelding nieuw adres van 4 september

Wilt u iets leren over geldzaken? Bijvoorbeeld hoe u uw administratie het handigst kunt bijhouden. Of hoe u meer inzicht krijgt in wat er in komt en uit gaat? Woonservice biedt u een gratis budgettraining aan.

Vanaf maandag 4 september heeft Woonservice een nieuw adres en telefoonnummer.

Ons nieuwe adres is: Hoofdstraat 29, in het pand van de Rabobank.

Ons nieuwe telefoonnummer is: 0593 56 46 00

We gaan nieuwe foto’s maken. Voor onze website, nieuwspagina, sociale media en andere uitingen. Hiervoor zijn we op zoek naar bewoners die begin september op de foto willen. In hun dorp, wijk, straat of bij hun woning.

Komt u op bezoek bij Woonservice? Op dit moment zijn wij lastiger bereikbaar door de aanleg van een nieuwe weg voor ons pand. Woensdag 12 juli ligt de kruising aan de Molenstraat / Roessinghkamplaan er uit. Hierdoor moet u omrijden via de Lindenlaan. Excuus voor het ongemak!

Na alle plannen, gesprekken en voorbereidingen is de nieuwbouw van de Borgerhof nu echt begonnen. Midden in het centrum van Borger realiseren Woonservice en zorggroep Tangenborgh de nieuwbouw van de Borgerhof. Een modern woonconcept bestaande uit 86 appartementen, waar inwoners van Borger en omgeving zelfstandig kunnen wonen, met zorg op maat.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.