Nieuws

defheaderoptiemodel

Woonservice ondersteunt burgerinitiatieven glasvezelinternet

In Drenthe zijn er verschillende burgerinitiatieven om glasvezelinternet te realiseren, waaronder Reuzenbreedband, Samen Breed en Alles op glasvezel. Woonservice ondersteunt deze plannen van harte. Wij vinden het geweldig dat mensen de handen ineen slaan om iets voor hun omgeving te doen.

 

Als inwoner kunt u zich voor een glasvezelaansluiting aanmelden bij het initiatief in uw dorp. U betaalt geen aansluitkosten en de maandelijkse kosten zijn niet hoger dan die van uw huidige internetaansluiting. Dit scherpe aanbod is mogelijk wanneer een grote groep mensen meedoet.

 

Waarom glasvezel?

Snel internet is een belangrijke behoefte geworden. We kijken televisie via internet en ook onderwijs en zorg maken steeds meer gebruik van internet. Daarnaast is snel internet noodzakelijk om thuis te kunnen werken en te ondernemen. Kortom, voor de leefbaarheid van de regio is het belangrijk dat er snel internet is.

 

Woonservice staat volledig achter deze initiatieven en helpt graag mee om deze te promoten. Onze huurders ontvangen daarom van ons een persoonlijke brief met meer informatie over de initiatieven en een aanmeldformulier.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.