Nieuws

defheaderoptiemodel

Nieuwbouw 16 seniorenwoningen in Beilen

Woonservice bouwt in het kader van herstructurering 16 seniorenwoningen aan de Verlengde Havenstraat in Beilen. De nieuwbouw betreft 10 twee-onder-een-kap woningen en twee rijtjes van 3 woningen. Voor de nieuwbouw worden 4 blokken rijtjeswoningen gesloopt. De huidige bewoners zijn reeds grotendeels voorzien van vervangende woonruimte.

 

 

De seniorenwoningen aan de Verlengde Havenstraat in Beilen krijgen een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. De bovenverdieping is door de bewoners zelf naar wens in te delen.  Naar verwachting komen de eerste woningen eind 2016 in de verhuur. Geïnteresseerden kunnen te zijner tijd reageren op deze woningen via de website www.woonservice.nl/aanbodhuurwoningen.

 

Start bouw eerste woningen na de bouwvak Woonservice gaat de sloop- en bouwwerkzaamheden gefaseerd uitvoeren. Manager Vastgoed Leon Vries “Na de bouwvak starten we met de bouw van het eerste rijtje van drie woningen. Dit gebeurt op de plek waar eind 2015 een blok woningen gesloopt is. Zodra er straks een blok woningen leeg is, wordt deze gesloopt. Met de nieuwbouw van de 10  twee-onder-een-kap woningen en het tweede rijtje van 3 woningen starten we begin 2017.”  

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.