Nieuws

Afbeelding nieuw adres van 4 september

Modellen gezocht!

Modellen gezocht!

 

We gaan nieuwe foto’s maken. Voor onze website, nieuwspagina, sociale media en andere uitingen. Hiervoor zijn we op zoek naar bewoners die begin september op de foto willen. In hun dorp, wijk, straat of bij hun woning.

 

 

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar verschillende bewoners, jong en senior, starters en gezinnen. En verspreid over ons gehele werkgebied. Vindt u het leuk om gefotografeerd te worden door een professionele fotograaf? Laat het ons weten! Alleen, met uw gezin of samen met uw buren.

 

Hoe werkt het?

Wilt u meedoen, dan maken we een afspraak met u wanneer de fotograaf langskomt om foto’s te maken. We willen een activiteit in huis, in de tuin of in uw straat fotograferen. Ook zoeken we mensen die binnenkort gaan verhuizen.

 

Om u een beeld te geven leest u hieronder een paar voorbeelden van situaties waar we foto’s van willen maken:

  • Buren die buiten een praatje maken
  • De tuin onderhoud
  • Kinderen die spelen in de tuin of in een naastgelegen speelveldje
  • Nieuwe bewoners die de sleutel ontvangen

Voordat we foto’s gaan maken, spreken we samen af waarvoor we de foto’s gaan gebruiken en hoe lang we de foto’s gaan gebruiken.

 

Aanmelden

Bent u enthousiast geworden? Of kent u iemand die het leuk vindt om mee te doen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar s.mulder@woonservice.nl. Vermeld in de e-mail uw naam, adres en telefoonnummer en welke gezinsleden (leeftijden) of buren mee willen doen.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.