Nieuws

defheaderoptiemodel

Langer thuus voorlichting Veilig Wonen

Dit najaar staat Langer Thuus in het teken van het thema veiligheid. Wat kunt u doen om veilig te wonen? Welke mogelijkheden zijn er allemaal? En wie kan u daar bij helpen?

 

Voorlichting Veilig Wonen door Unie KBO

Hoe zit het met de veiligheid in en om uw huis? Wilt u meer weten over wat u kunt doen om (nog) veiliger te wonen? Kom dan naar de gratis voorlichting veilig wonen op 22 november van 13.30 – 15.30 uur in de voorbeeldwoning Langer Thuus aan de Kievitlaan 38 in Beilen.

 

Tijdens deze middag zijn de veiligheidsvoorlichters van Unie KBO te gast. Unie KBO is de grootste seniorenorganisatie in Nederland. Zij willen dat iedereen in Nederland zich veilig voelt. Overal en altijd. Daarom geven zij niet alleen voorlichting maar werken ze ook samen met het ministerie van Veiligheid en Justitie aan maatregelen die zij kunnen treffen en die u zelf kunt nemen om veiliger te wonen.

 

Wijkagent Beilen

Tijdens deze middag is ook wijkagent Henk Bosker aanwezig. Hij gaat graag met u in gesprek over de lokale situatie in Beilen. Heeft u daar vragen over, heeft u zorgen of aandachtspunten? Maak ze bespreekbaar.

 

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot en met 18 november 2016. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@langerthuus.nl (met daarin uw naam en telefoonnummer). U kunt ook bellen op maandag tot en met donderdag tussen 12.00 – 17.00 uur naar 088 16 51 200 (Welzijnswerk Midden-Drenthe).

 

Deelname is gratis.

 

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Langer Thuus, een project van Woonservice en Welzijnswerk Midden-Drenthe.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.