Nieuws

defheaderoptiemodel

Kom naar de Woonmarkt zaterdag 17 september

Als u zich thuis voelt in uw huis, wilt u daar het liefst zo lang mogelijk blijven wonen. Met een paar slimme aanpassingen kan dat veel langer zijn dan u nu denkt. Onder de naam ThuisBest biedt Woonservice goede mogelijkheden om uw huis nog prettiger en comfortabeler te maken.

 

Benieuwd welke mogelijkheden er zijn om langer zelfstandig thuis te wonen? Wij nodigen u graag uit voor de Woonmarkt op zaterdag 17 september. De Woonmarkt vindt plaats bij het gemeentehuis in Beilen en is van 11.00 tot 16.00 uur.

 

De Woonmarkt wordt voor de derde keer georganiseerd. In ruim 40 marktkramen presenteren lokale bouwbedrijven, makelaars en andere ondernemers zichzelf op het gebied van duurzaamheid, tuin- en woninginrichting. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht.

 

Demonstraties, proeverijtjes, testritjes en meer!

Nieuw dit jaar is het Langer zelfstandig wonen-plein. Op dit plein vindt u allerlei organisaties die u graag informeren over de mogelijkheden van wonen, welzijn en zorg. Naast tips en informatie over woningaanpassingen en het gebruik van thuistechnologie/domotica, is er op de informatiemarkt ook aandacht voor (mantel)ondersteuning, voeding en beweging.

 

In het kader van vitaliteit en gezondheid zijn er diverse demonstraties van een leefstijlcoach en fysiotherapeut. Verder kunt u o.a. genieten van een proeverijtje van de maaltijdservice aan huis en de duo-fiets en een scootmobiel uitproberen. Bovendien gaan de eerste 200 bezoekers naar huis met een leuke goodiebag.

 

Meer informatie?
Het Langer zelfstandig wonen-plein is een initiatief van WelWoZo, een samenwerkingsverband tussen Welzijnswerk Midden-Drenthe, zorginstellingen, de woningcorporaties Woonservice en Actium en gemeente Midden-Drenthe. Kijk voor een overzicht van de deelnemers en overige informatie op www.middendrenthe.nl/woonmarkt en bekijk onze flyer

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.