Nieuws

defheaderoptiemodel

Jade C officieel geopend

Dinsdag 10 mei 2016 is Jade C officieel geopend. Jade C is een nieuwbouwproject in Beilen, onderdeel van het project Wonen op Jade. Jade C bestaat uit 12 twee-onder-een-kapwoningen speciaal ontwikkeld voor senioren en gebouwd in opdracht van Woonservice. De opening vond plaats in het bijzijn van wethouder E. Dolfing, bewoners van Jade C en diverse partijen die bij de bouw van de twee-onder-een-kapwoningen betrokken waren.

 

De twaalf twee-onder-een-kapwoningen zijn de eerste woningen die binnen het project Wonen op Jade opgeleverd worden. De woningen zijn energiezuinig en met een slaapkamer en badkamer op de begane grond kunnen mensen er lang blijven wonen.

 

Directeur Woonservice Harro Eppinga: "Toekomstbestendig, midden in het centrum van Beilen en met zorg om de hoek. Dat is wonen op Jade C. Kortom, een prachtig plekje om zelfstandig oud te worden." De familie Vredeveld ontving uit handen van Harro Eppinga de sleutel van hun nieuwe woning.

 

 

 

 

Wonen op Jade
Wonen op Jade wordt gerealiseerd door de samenwerking tussen 4 partijen: gemeente Midden-Drenthe, Woonservice, Zorggroep Drenthe en Welzijnswerk Midden-Drenthe.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.