Nieuws

defheaderoptiemodel

Gratis budgettraining Stichting Knip

Wilt u geld besparen? Rust in uw hoofd? Inzicht krijgen in hoeveel geld er binnenkomt en wat er uitgaat? Ga goed van start in 2017 en meld u aan voor de gratis budgettraining van Stichting Knip.

 

 

De trainingen

Alle huurders van Woonservice kunnen gratis deelnemen aan deze budgettraining. De training bestaat uit 7 bijeenkomsten en een terugkombijeenkomst. De  trainingen vinden 's avonds plaats in Westerbork. In overleg kunt u ook op andere plaatsen terecht. Neem daarvoor contact op met Stichting Knip.

 

De trainingen worden georganiseerd door Stichting Knip. Tijdens de trainingen hoeft u niets te vertellen over uw persoonlijke financiële situatie. Die is privé. Door middel van allerlei voorbeelden, haalt u er zelf uit wat voor u van toepassing is en wat u kunt gebruiken. Resultaat van deze training is veel meer grip op uw financiën.

 

Waarom biedt Woonservice haar huurders deze budgettraining?

Woonservice wil zich niet bemoeien met geldzaken van huurders. Wat we wel willen, is onze huurders ondersteunen om meer financiële ruimte te creëren om ‘je leven te leven’. Uw privacy wordt daarbij volledig gewaarborgd. Wat er in de training met Stichting Knip wordt besproken, wordt niet met ons gedeeld.

 

Interesse?

Meld u voor 5 januari aan voor de training via info@stichtingknip.nl.

 

Meer weten?

Bezoek voor meer informatie de website van Stichting Knip.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.